Nedbrydningsfirma

Find et nedbrydningsfirma der passer dig

Flere og flere boligejere beslutter sig for at ringe efter en bulldozer fra et nedrivningsfirma, i stedet for at renovere deres huse, grundet de lovpligtige energimærker. Rent faktisk blev der revet flere en 1.100 parcelhuse ned i år 2010.

Det skyldes de lovpligtige energimærker og stigende energipriser, som er årsag til er flere boligejere og boligkøbere vælger at rive huset ned, frem for at installere i renovering. 

Har du også besluttet at rive huset ned, kan vi hjælpe dig med at finde det rette nedbrydningsfirma til din opgave. Hos Billignedrivning.dk kan du indhente op til 3 tilbud på din opgave, som du kan vælge imellem i ro og fred.

Du er ikke forpligtet til at vælge et af tilbudene og vores service er helt gratis. Ofte er der mange penge at spare, da virksomhederne gerne vil have din opgave og derfor kommer med deres bedste bud. 

Hvad koster det cirka at få revet et hus ned?

Hvad er cirka-prisen for at få revet en bolig ned?

Det kan være en  udfordring at give en præcis pris på, hvad det koster at rive en bolig ned, da det oftest afhænger at disse kriterier:

  • Hvor stor er bygningen (antal m2)
  • Skal nedbrydningsfirmaet stå for sortering og bortskaffelse af affald
  • Kan bedbrydningsmaskinerne nemt komme til bygningen? 
  • Hvilket nedbrydningsfirma skal fuldføre opgaven
  • Hvor mange etager

En tommelfingerregel er at en nedrivning af en bolig på 120-200 m2 uden kælder og førstesal med bortkørsel af affald, bør ligge mellem 65.000 – 100.000kr.

Men da det er op til det enkelte nedbrydningsfirma, at fastlægge priserne. Derfor anbefaler vi altid at du indhenter flere tilbud inden du takker ja tak til et firma. 

Find et professionelt nedbrydningsfirma 

De udsatte boliger er især parcelhuse fra 60’erne, som nedrives til fordel for nye og mere effektive og energibesparende huse. 

I 2015 blev der revet mere en 3 parcelhuse ned om dagen i gennemsnit, viser en undersøgelse foretager af selveste Erhvervs- og Byggestyrelsen. I år 2015 blev der nedrevet i alt 1.111 parcelhuse, hvor langt de fleste blev bygget i 1960’erne. Men der er nedbrydes også mange huse fra 1950’erne. Det er gyldne tider for det rette nedbrydningsfirma. 

Nedrivning betaler sig

Ifølge et at landets typehusfirmaer, Husompagniet, er det nu hver tredje hus, som sælges på Sjælland, der erstatter en nedreven bolig. Sidste år var det kun 10% af alle nye huse på Sjælland. Tendensen viser at der er gode penge at spare, ved at få revet sit gamle hus ned. Alene på energibesparelserne kan man opnå omkring 2.000 – 3.000 kr besparelse om måneden, hvilket løber op på året. 

Vil du læse mere om Energistyrelsens regler om energimærkning? Følg linket og bliv klogere: http://www.ens.dk/forbrug-besparelser/byggeriets-energiforbrug/energimaerkning